© Powered by SiteSpirit

 
logo selamat jalan tour.png
waaier_top_1000px.jpg

Selamat jalan tour boom.jpg

Wie zijn wij

Selamat Jalan

In 1981 begonnen de heer en mevrouw Posthuma met een kleine reisvereniging gespecialiseerd op IndonesiŽ. Onder de naam van Selamat Jalan vertrokken er groepen die over de grote eilanden tours maakten. Destijds werd een deel van deze rondreizen begeleid door meneer en mevrouw Posthuma zelf. Mevrouw Posthuma vertrok bijvoorbeeld met de groep van juli en meneer Posthuma kwam in augustus over om dan samen met z'n vrouw de reis van augustus te begeleiden.

Men kon kiezen uit twee reizen, een reis van 34 dagen en een reis van 31 dagen. De lange variant bracht de mensen over Sumatra via Java naar Bali, de korte reis begon op Java. De reizen eindigde in Singapore met een kort verblijf aldaar. Als meneer en mevrouw Posthuma zelf niet meegingen dan gingen er oud Indische mensen mee vanuit Nederland om de groepen te begeleiden.

De groepen werden groter en mensen wilden vaker in het jaar naar IndonesiŽ. Om deze massale stroom aan te kunnen werd de reisvereniging omgezet in een touroperator onder dezelfde, Selamat Jalan Tour BV. Een van de zoons kwam in het bedrijf en zet nu het werk wat zijn ouders zijn begonnen voort.

De reisvereniging bestaat nog steeds en staat nog altijd onder leiding van meneer en mevrouw Posthuma. Alleen de naam is veranderd in Bintang Baru. Na vele omzwervingen door Soest en Baarn heeft Selamat Jalan zich nu al enige tijd gevestigd op de Donauweg 8D in Amsterdam. Met een nieuwe ontvangst ruimte en een programma dat zich verder uitstrekt dan alleen IndonesiŽ kan menig reiziger met Selamat Jalan Tour op pad gaan

Met vriendelijke groet,

Albert Posthuma


betoverend indonesie Selamat Jalan Tour.jpg
waaier_bottom_1000px.jpg

Facebook Twitter LinkedIn Google+
varaan aan het strand.png

Selamat Jalan  - Gele Ring 10, 1567 BH Assendelft - Tel. 020 4116011 - Fax. 020 8204484 - E-mail: info@selamatjalan.nl
Eurocult-Lito Reizen, Wittevrouwenstraat 36, 3512 CV Utrecht, Tel. 030-2439634, E-mail:info@eurocult.nl


Selamat jalan tour boom.jpg
calamiteitenfonds SGR ANVR